Sunday 4 December 2011

Pettäminen on parasta mitä tiedän

Rakkaus on parhaimmillaan kuin vuoristorata, joka tarjoaa päivittäin ylä- ja alamäkiä, sekä tunnetilojen koko kirjon. Tämä ei kuitenkaan aina toteudu ja pahimmillaan parisuhde voi tuntua velvollisuusmaiselta pakkopullalta vailla jännitystä. Monet parit kärsivät jälkimmäisen kaltaisen suhteen aiheuttamasta ikävystymisen tunteesta ja suhde ajautuu auttamatta karille molemminpuolisen masennuksen seurauksena.

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan tähän kaikkeen on olemassa apu.

Uuteen suhteeseen alettuani nautin täysin siemauksin molemminpuolisesta ensihuumasta, mutta kuten me kaikki tiedämme, ei se koskaan kestä muutamaa kuukautta pidempään. Tässä vaiheessa voi joko tyytyä osaansa onnettomassa suhteessa, tai todeta "Minä olen arvokas ja minä ansaitsen parempaa! Minä ansaitsen olla onnellinen!"

On tullut aika pettää tylsäksi muuttunutta kumppania.

Ajatus voi tuntua rajulta ja varmasti herättääkin ensialkuun paljon närää ja vastalauseita, kuten "Solmittuaan suhteen, ihmiset sitoutuvat olemaan uskollisia kumppanilleen!" mutta siinähän on koko jutun juju: seksi saa aivan uuden merkityksen, kun sitä harrastaessa lisämausteen antaa mielikuva omasta kumppanista autuaan tietämättömänä keittiössä ruokaa laittamassa, kun itse riisuu itselle täysin vierasta, jumalaisen hyväkroppaista ihmistä alastomaksi vieraassa sängyssä. Ei pettäminen tuntuisi miltään ilman luottamuksen rikkomista, vaan siinä pitää olla tunteet pelissä. Pelkkä pettäminen on vain kylmää seksiä, todellinen rakkaus pettämiseen syntyy mahdollisimman luottavasta suhteesta itsensä ja kumppanin välillä.

Jos kuitenkin tunnet moraalista pahoinvointia pettämisestä, koska pelkäät loukkaavasi kumppanisi tunteita, älä huoli, sillä kumppanisi ei missään nimessä tarvitse tietää, että petät. Valehtelemalla säästät kumppanisi tunteita, etkä joudu itse edes vastuuseen teoistasi. Ei oikeastaan ole mitään järkevää syytä olla valehtelematta. Ei kuitenkaan kannata olla liian taitava valehtelija, sillä kiinnijäämisen riski lisää aina oman jännityselementtinsä pettämiseen.

Valehteleminen kannattaa aina, jos totuuden puhumisesta joutuu hankaluuksiin.

Liiallinen rutiininomaisuus voi myös tappaa mielenkiinnon pettämiseen pidemmän päälle ja onkin tärkeää muistaa pettää usealla eri tavalla, eri paikoissa, eri asennoissa ja eri ihmisten kanssa. Samasta baarista pettämisseuran pokaaminen myös lisää kiinnijäämisen riskiä, mistä koituu pelkkää harmia, joten vältä sitä. Jos löydät pokaat rikoskumppanin baarista, kannattaa pitää ainakin noin kahden kuukauden tauko ennen kuin hakee seuraa samasta baarista, sillä on aina olemassa riski, että baarin henkilökunta tai kanta-asiakkaat vahingossa möläyttävät jotain sinun ollessasi samaisessa baarissa kumppanisi kanssa. Kiinnijääminen ainoastaan loukkaisi aivan turhaan kumppanisi tunteita ja joutuisit kaiken lisäksi itse hankaluuksiin.

Pettäessä ei tarvitse kuunnella puheita tunteista, ei tarvitse käydä shoppailemassa, ei tarvitse teeskennellä pitävänsä toisen vittumaisista sukulaisista, ei tarvitse edes katsoa typeriä TV-ohjelmia - pettäessä pääsee heti samana iltana suoraan siihen olennaiseen ja yhdessä vietetyn yön jälkeen toisesta pääsee heti eroon. Parhaassa tapauksessa kotiin päästyään pääsee suoraan vieläpä katettuun pöytään aterioimaan - ja on helppoa teeskennellä olevansa kiinnostunut kuuntelemaan kun toinen avautuu jostain aivan jonninjoutavasta paskasta kun on itse edellisyönä saanut aivan taivaallista seksiä. Kaikki voittavat: kumppanisi saa henkilön, jolle purkaa tärkeiksi kokemiaan asioita ja sinä saat seksiä. Terveessä pettämisessä ei ole häviäjiä, vaan ainoastaan voittajia ja se on terveen, tasapainoisen parisuhteen perusta. Kiinnijäädessäsi voit myös vedota esimerkiksi kumppaniisi ilmestyneisiin ylimääräisiin kiloihin, arpeuttaen hänen itseuntoaan niin vakavasti, että tämä laihduttaa itsensä terveisiin mittoihin. Tämäkään positiivinen elämäntapamuutos ei olisi mahdollinen ilman pettämistä.

Ennen kuin aloin pettämään, parisuhteeni kärsivät kumppaneiden ainaisesta pihtaamisesta, yhdessä vietetyn ajan aivan liian suuresta määrästä, sekä yleisestä jännityksen puutteesta arjessa. Nämä tekijät yhdistettyinä aiheuttivat masentuneisuutta sekä teki suhteesta rutiininomaista suorittamista. Ilman pettämistä, olisin ollut tuomittu epäonnistuneisiin ihmissuhteisiin ja yksinäisyyteen. Kiitos pettämisen, olen löytänyt aivan uuden ulottuvuuden rakkauteen, onnistunut maustamaan arkeani, onnistunut kehittämään nopeaälyisyyttäni hätävalheiden keksimisen ansiosta, ylläpitänyt itsetuntoani tietäen, että edelleen heruu ja ennen kaikkea olen jälleen nauttinut elämästäni.

Olen varma, että pettämistä paheksuvat moraalinvartijat vain joko valehtelevat itselleen, tai salaa tietävät, etteivät saa itselleen petettäviä ja tämän takia jäävät paitsi kaikesta kivasta. Yhdestä asiasta olen varma: et voi enää ikinä paheksua pettämistä, kun ensimmäisen kerran kokeilet. Sen verran upea kokemus se on. Älä tuomitse ennen kuin olet itse kokenut!

Kärsitkö sinä siis tapahtumaköyhästä, pitkästyttävästä ja kipinättömästä parisuhteesta? Älä pelkää pettää, se tekee hyvää.

Minun tyttöystävälläni ei ole täällä tunnuksia, eli jos kiinnostaa, niin ota yhteyttä! Pettämisestä saa aina suurimman ilon irti kun se on molemminpuolista. Jaettu ilo on paras ilo, sanotaan.

Petä sinäkin jo tänään. :)

No comments:

Post a Comment