Tuesday 6 December 2011

Kansallinen Mokuneuvosto

Minä, Pentti Siion, olen päättänyt kutsua kokoon Kansallisen Mokuneuvoston, eli lyhennelmällä KMN. Se tarkoittaa sitä, että Kansallinen Mokuneuvosto on suomalaisten kosmopoliittisen sivistyneistön jäsenten yhteistyöjärjestö. Järjestön toiminta on neuvoa-antava, eikä sido jäsenjärjestöään mihinkään, koska kaikki jäsenjärjestöt voivat käyttää omia tunnuksiaan, omia jäseniään ja omia asiapapereitaan.

KMN:n tarkoitus on ajaa monikulttuurisuuden unelmaa Suomessa, sekä nousta uusperussuomalaista oikeudenmukaisuuden fasismia ja sortoa vastaan.

Kansallisen Mokuneuvoston johtajana toimii automaattisesti alalla pisimpään toiminut aktivisti, eli tässä tapauksessa se olen minä. Missään tapauksessa en silti ole mikään kukkahattupelle, vaikka näin rasistit väittääkin.

KMN:n toimintaperiaatteet ovat selkeälinjaisia, iskeviä, kovia ja jopa epärehellisiäkin, koska suuret kansanjoukot huomaavat vain radikaalit keinot ja muista huomattavasti erottuvan tyylin. Jos afrikkalaiset, kurdit, arabit, mustalaiset ja muut haluavat pysyä elintasopummeina ja jatkaa raiskaamista, meidän on nyt lähdettävä pohtimaan niitä syitä miksi äärioikeisto nousee - ja se nousee vain ja ainoastaan siksi, että luonto on määrännyt niin, että ihminen vastustaa epäoikeudenmukaisuutta. On eräitä vaikutusvaltaisia henkilöitä, jotka ovat nyt havainneet epäoikeudenmukaisuutta ja nousseet vastustamaan sitä ja houkutelleet omaan liikkeeseensä henkilöitä.

Esimerkiksi minun täytyy sanoa kyllä Jussi Halla-ahosta en diggaa lainkaan. Hän on ollut rotujenvälisen yhdenvertaisuuden asiamies. Hän kannattaa oikeudenmukaisuutta. Hänellä on internetissä blogi, jossa paljastaa meidän mokuttajien valheita erinäisten tilastojen, tutkimuksien ja faktatietoon pohjautuvien julkaisujen muodossa. Esimerkiksi raiskaustilastot ovat usein tarkoituksenmukaisesti tulkittuja niin, että ulkomaalaistaustaisten tekijöiden yliedustus tilastoissa on huomattava. Meillä KMN:ssä onkin raiskaustilastoihin liittyen sanonta: "Ei siellä oo mitään raiskailtu, ei yhtään, älä puhu paskaa!"

Meillä on erittäin paljon poliittisissa järjestöissä ja puolueissa myötämielisiä voimia. Suurin osa hyväksyy meidän toimintamme ja meillä on paljon ystäviä muun muassa Suomen eduskunnassa. Tämä rotuviha ei kohdistu Suomessa asuvia afrikkalaisia tai arabeja kohtaan, vaan ainoastaan näitä saastaisia valkonaamoja kohtaan, joita synnytetään tänne veroja maksamaan.

Mutta kaikesta huolimatta.

Olen kivenkova stalinisti, feministi ja monikultturisti. Siitä minä nautin. Faktat on sairautta. Meidän kanssa ei koskaan tule kantasuomalaiset pelleillemään, sillä olkiukot on täällä aina valmiina! Naisia, tyttöjä, homoja, mustia, muslimeja, romaneja, vammaisia tai jehovantodistajia en ammu. Mutta jos tulee joku muu.

Todellinen mokuttaja on valehtelija, rasisti ja seksisti. Jokainen mokuttaja valehtelee, syrjii ja fraaseilee tyhjiä, mutta harva sen tunnustaa. Mutta minä moku-upseerina tunnustan ne kaikki.

Joo. Näin on marjat.

Hyvää itsenäisyyspäivää, Kuvake. Rakkaudella, Schattenjäger.

No comments:

Post a Comment